foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Kaartclub Kindervreugd Hillegom

Gezelligheid kent geen tijd !

/*

De winnaars van het seizoen 2016 -2017

Kaartclub 2017A (17) 

Een paar weken terug was ik al van plan om de wisselbeker te laten graveren. Het punten verschil met de eerste 4 op de ranglijst was nogal groot. Maar ja met nog twee avonden te gaan, heb ik besloten het toch maar niet te doen. Gelukkig achteraf want het klaverjasseizoen kreeg een onverwachte, zeg maar een bijzondere ontknoping. Nummer 1 en nummer 2 eindigen gelijk, wat nog nooit gebeurd was. Vandaar van harte gefeliciteerd met met de beide winnaars.

Ben Persoon en Sacha Otto eindigden allebei op een punten totaal van 103378 punten gevolgd door Rein Seijsener met 1400 punten maar met een totaal van 101978 punten. Zodat deze derde werd.

Ondanks dat het ledental is terug gelopen was deze laatste klaverjasavond wederom zeer geslaagd, vandaar dat we als het mogelijk is nog nieuwe leden zoeken voor het nieuwe siezoen. Weet je nog iemand die graag wil komen klaverjassen laat hem of haar dan even in contact komen met het bestuur. Hieronder nog even een paar foto's van deze laatste avond.

Hierbij wens ik allen een welverdiende vakantie en zou zo zeggen tot in september weer uitgerust en gezond voor het nieuwe siezoen. Het Bestuur.

*/